INJUSTA DERROTA DE R. BARS CONTRA PORTUGAL (4-1) QUE EL DEIXA FORA DE LA FINAL

z-bars-5L’IHC CALAF GRUP afronta aquest dissabte un partit decisiu en aquest tram inicial de l’Ok Lliga. Rep el Vendrell dels ex-IHC, Edu Fernàndez, Marc Navarro, Roger Rocasalbas i Jordi Creus, amb la necesitatd’intentar sumar la primera victòria de la temporada. Els arlequinats afronten el repte amb l’absència, per segon partit consecutiu de Roger Bars per la disputa del campionat d’Europa sub-20 de Pully, Suïssa (el seu lloc a la llista l’ocupa Oriol Prat).  

El jugador del planter, però, no podrà tornar a Les Comes amb la medalla d’or com anhelava perque aquest dijous ha caigut derrotat en una de les semifinals davant de Portugal per 4 a 1. Un resultat clarament excessiu, fins i tot injust,  perque la selecció ha dominat el partit i ha posat setge constant a la porteria de Rodrigues. Però Portugal ha estat letal davant de porteria i això li ha donat el pas a la final. L’equip lusità ha aconseguit posar-se per davant en el marcador molt d’hora (amb l’1 a 0 s’ha arribat a la mitja part) i a la segona ho ha ampliat fins amb el segon gol. Nil Roca ha retallat distàncies i el mateix Roger (que ha tornat a ser titular) ha tingut la millor opció per empatar amb una FD que no ha pogut transformar. Amb els de Macià abocats a l’atac Portugal ha sentenciat amb dos gols més a última hora que desfiguren un partit molt igualat. Ara la Sub-20 s’enfrontarà a França per la medalla de bronze. Itàlia els ha superat per 3 a 2 amb un gol d’or.

Sel. Espanya 1 (0+1): Blai Roca, Nil Roca (1), Sergi Llorca, Roger Bars, Arnau Xaus – cinc inicial – Pablo Najera, Pol Molas.

Portugal 4 (1+3): Tiago Rodrigues, Gonçalo Nunes (2), Gonçalo Pinto (1), Pedro Batista (1), Carlos Loureiro – cinc inicial – Gonçalo Conceiçao.

Gols: 0-1, Gonçalo Nunes, min 3. SEGONA PART. 0-2, Pedro Batista, min 2; 1-2, Nil Roca, min 13; 1-3, Gonçalo Nunes, min 18; Gonçalo Pinto, FD, min 18.

Àrbitres: Xavier Bleuzen (FRA) i Filippo Fronte (ITA).

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *