R. BARS: TINC GANES DE TORNAR UN ALTRE COP … I GUANYAR

Després de la decepció de dissabte (jugar bé però seguir sense poder sumar) als igualadins només els queda un camí. Perserverar. Seguir treballant amb la mateixa intensitat (o encara més), mantenir la cohesió de grup (imprescindible en situacions com l’actual) i només pensar en Lleida. Al marge de punts, classificacions, previsions, jornades, objectius… Només veure Lleida (dimarts a 2/4 d’1). Mirar-la fixament amb la convicció de repetir el bon partit contra el Vendrell, millorant els detalls del joc que no van acabar de funcionar..   i conjurar-se per intentar canviar la mala fortuna que persegueix l’equip des del principi de la competició. Per intentar-ho l’equip s’entrenarà aquest dilluns. Amb sessió de vídeo a 3/4 de 8 del vespre i després treball a pista. 

Per sort l’equip recupera efectius per abordar aquesta fase decisiva de la primera volta. Roger Bars torna a les Comes amb la medalla de bronze al coll i ganes de donar guerra. Torna amb tantes ganes que aquest dilluns ja el veurem pel pavelló:Passar-hi si que m’hi passaré. Tinc moltes ganes de tornar a arrencar amb l’Igualada”. El jugador reconeix que l’Europeu ha estat molt exigent però dona un missatge esperançador a l’afició:ara estic cansar però es passa ràpid”. I encara n’envia un altre que demostra el seu caràcter guanyador: ” Sempre s’ha d’intentar treure la part positiva de tot, però qui no voldria l’or?. Com he dit tinc ganes de tornar un altre cop… i guanyar”. Una frase que parla del desig de tornar a un campionat de seleccions en el futur però que és pot utilitzar per definir el seu desig de posar l’arlequinada un altre cop. I que en definitiva marca el que ha de fer l’equip: Tornar un altre cop (a competir i segurament a patir)… i guanyar!. 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *