IHC CALAF GRUP 3 – VENDRELL 4. L’INFORTUNI CONTINUA

L’Igualada no es mereixia perdre el partit que l’ha enfrontat al Vendrell. Defensivament l’equip ha estat molt bé i en atac s’ha creat molt perill. Però la mala fortuna ha tornat a perseguir als igualadins. El Vendrell que no havia marcat encara de FD s’ha estrenat avui i ho ha fet gràcies a la falta d’equip número 10 quan faltaven només 4 segons per acabar de superar una inferioritat per targeta blava a Bargalló. En canvi els igualadins no han pogut forçar la desena dels visitants que han aguantat amb 9 els últims 4 minuts. A la fi l’IHC s’ha quedat a les portes de puntuar i haurà de tornar a intentar-ho en la difícil pista de l’11 de setembre de Lleida. L’infortuni (sumat a la ingratitud del sistema de competició amb un calendari dirigit) han fet que una iniciativa tant lloable com la del Suma’t al Rosa s’hagi quedat sense premi.

NO ERA EL DIA

I s’haurà de serrar les dents per aconseguir que dimarts si que ho sigui. La bola s’ha negat a entrar en nombroses ocasions (amb l’ajut això si d’un seguríssim Molina). I això que els arlequinats s’han avançat amb un 2 a 0 que reflectia el seu domini del partit. Vives, desviant dins de l’àrea un tir de Molas des de mitja pista, i el mateix Molas, rematant al segon pal un passi d’Emanuel, obrien el camí a l’esperança. Però l’equip no ha pogut ampliar la distància i ha encaixat malament el cop del 2 a 1 en una jugada d’ex-jugadors (Navarro fa el passi i Edu remata). El gol ha fet mal psicològicament. I encara n’ha fet més el 2 a 2 just a l’inici de la segona meitat. I ho ha acabat de rematar el 2 a 3 de Mitjans 4 minuts més tard. Però l’IHC ha serrat les dents i ha intentat sobreposar-se. I ho ha aconseguit amb una bola exterior que Emanuel ha desviat amb gran tècnica a l’escaire (els àrbitres, però, li han donat al Barga).

El partit semblava obert. I més quan l’Elagi (altre cop molt segur) ha aturat la  FD per la blava a Bargalló. Però l’infortuni ha aparegut quan després d’aguantar molt bé la sanció de jugar amb 3, a falta de només 4 segons ha caigut la desena falta d’equip i amb ella el primer gol dels vendrellencs en una FD en tota la lliga. Un gol d’un altre ex (Creus) que li treu un punt a un Igualada necessitat ara mateix de puntuar. De seguir jugant bé però alhora de puntuar.

IHC CALAF GRUP 3 (2/1) Elagi Deitg, Francesc Bargalló (1), Sergi Pla, Met Molas (1) i Tety Vives (1), equip inicial. Dani López, Emanuel Garcia, Nil Garreta. Oriol Prat. Bernat Camps.

VENDRELL 4 (1/3) Molina, Mitjans (1), Creus (1), Ferrer, navarro, equip inicial. Edu (1), Rocasalbas i Gil (1).

GOLS: 1-0 Tety Vives (m 10), 2-0 Molas (m 13), 2-1 Edu (m 17). SEGONA PART. 2-2 Gil (m 2), 2-3 Mitjans (m 6), 3-3 Bargalló (m 10), 3-4 Creus FD (m 18)

INCIDÈNCIES: Els àrbitres (Sandoval-Sanchez) han ensenyat targeta blava a F.Bargalló.

ROGER III D’EUROPA.  BARS REGNA AL CONTINENT

L’única notícia positiva del dissabte des de la perspectiva arlequinada ha estat la medalla de bronze que ha aconseguit Roger Bars en imposar-se a França per 3 a 1 en el partit pel tercer i quart lloc. El títol ha estat per Portugal que ha guanyat Itàlia pel mateix resultat. 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *