CALDES 5 – IHC CALAF GRUP 4. VÍCTIMES DEL MALEFICI

img_0264L’Igualada ha tornat a patir l’efecte maligne i combinat de molts inconvenients. Jugar bé i no puntuar. Remuntar marcadors en contra i encaixar el gol decisiu en l’últim minut. I rebre’l d’un ex-igualadí. I encara hi ha una altra constant negativa: “l’error arbitral” de cada partit. En aquest cas en el 3 a 1 a l’inici de la segona meitat en una bola que ha entrat dins de la porteria després de rebotar en la cara del mateix Galbas (que ha hagut d’abandonar la pista). Malgrat l’evidència “mèdica” els àrbitres han ignorat la bola alta i han donat el gol.

La derrota complica una mica més l’escenari dels igualadins que entren en una situació d’urgència. Però el que s’ha vist a la pista ha de donar força col.lectiva per la recuperació. Els de Ferran López han estat capaços de remuntar dos cops, han superat el cop d’un gol il.legal i han tornat a ser efectius a pilota aturada (en Manu i Tety s’han repartit els gols). Són arguments per l’esperança.

MASSA CÀSTIG.  I INJUST. UN ALTRE COP

Una vegada més l’IHC s’ha avançat en el marcador. Ha estat a falta de 9 minuts per acabar la primera meitat amb un remat de cullera d’Emanuel des de la frontal. L’alegria ha durat 5 minuts. Roger Acsensi ha desviat a la xarxa una bola punxada d’Urbano. Per acabar de complicar-ho, el mateix Acsensi ha fet el 2 a 1 amb un remat al primer pal a falta de 90 segons. Amb el 2 a 1 s’ha arribat al descans.

La segona meitat ha començat de la pitjor manera possible. Amb el gol “per la cara” del bò de Galbas. Tot i les protestes dels arlequinats el gol ha pujat al marcador. I en Pol ha “pujat” a la infermeria. El cop, però, podia fer més mal als igualadins que al mateix Galbas. L’equip ha sabut sobreposar-se. Primer Emanuel de FD i després en Tety desviant un tir exterior han tornat a empatar el partit. Ni el 4 a 3 de Rovira (també de FD) els ha descentrat de la seva determinació. I només 9 segons després Tety Vives ha tornar a desviar a la xarxa una bola exterior. Tornava l’empat que reflectia perfectament els mèrits d’uns i altres. Però el destí segueix obstinat a posar-ho molt difícil als arlequinats. I Pol Galbas marcava el 5 a 4 definitiu a falta d’un minut amb un remat al segon pal. Un altre resultat injust. L’IHC s’haurà de rebelar contra les injusticies. Tocarà lluitar. Tocarà patir. El pròxim escenari Biasca, Suïssa.

CALDES 5 (2/3) Campor, R. Acsensi (2), A. Acsensi, Rovira (1) i Molera, equip inicial. Galbas (2) i Urbano.

IHC CALAF GRUP 4 (1/3)  Elagi Deitg, Francesc Bargalló, Roger Bars, Met Molas i Sergi Pla, equip inicial. Tety Vives (2), Emanuel Garcia (2),  Dani López. Nil Garreta, Bernat Camps

GOLS: 0-1 Emanuel (m 16), 1-1 R. Acsensi (m 21), 2-1 R. Acsensi (m 23.30). SEGONA PART. 3-1 Galbas (m 4), 3-2 Emanuel FD (m 20.30) 3-3 Tety (m 21), 4-3 Rovira FD (m 21.34), 4-4 Tety (m 21.43), 5-4 Galbas (m 23.53).

INCIDÈNCIES: S’ha fet un minut de silenci en memòria de Xavier Serarols. I l’ IHC ha jugat amb braçals negres. Ple al pavelló de la Torre Roja que ha “pressionat” molt als àrbitres del partit Rubén Fernández i Gerard Gorina. Els col.legiats han fallat estrepitosament en el 3 a 1 i també amb un penal no assenyalat en l’últim minut de partit. Mal arbitratge. 

Mentrestant l’IHC B ha obtingut una victòria sonada a Amposta per 5 a 8 en un partit marcat pels 6 gols de Jordi Méndez i que els igualadins han dedicat també a Xavier Serarols. 

Foto D. Figueras

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *