L’IMPORTANT NO ÉS NO CAURE. ÉS TORNAR-SE A AIXECAR.

L’Igualada HC CALAF GRUP viu una situació complicada després d’una nova jornada plena de malestrugança com les anteriors i que que va suposar una nova derrota a l’últim minut. La quarta en 10 jornades per només un gol. Però com diu aquella màxima: “L’important no és no caure. És tornar-se a aixecar”. Ara toca persistir. Prendre consciència de les pròpies forces i seguir lluitant. Queda encara molta lliga. 60 punts en joc. L’equip ha de seguir treballant igual o encara més per intentar girar una sort que fins ara ha estat injusta amb els igualadins. I només pensar en el següent partit. Sense obsessionar-se amb la classificació. El primer objectiu és guanyar el segon partit de la temporada a l’Ok LLiga. I quan s’aconsegueixi buscar el tercer. Els punts aniran acompanyant aquest viatge d’un grup per fer justicia amb el seu treball, compromís i qualitat.

De moment, però, l’Ok LLiga haurà d’esperar perque aquesta és setmana europea. Amb el partit de tornada contra el Biasca a Suïssa que haurà de servir per preparar l’ofensiva de les últimes 5 jornades de la primera volta.

En aquest sentit els nois del B poden ajudar a transmetre sensacions de victòria tant necessària a l’A. Els d’Edu Amat es van imposar a l’Amposta dissabte per un contundent 5 a 8.

1ª Cat. Amposta 5- IHC B 8 . VICTÒRIA DEDICADA A XAVIER SERAROLS

Els arlequinats van basar el seu triomf en una magnífica primera meitat que va acabar amb un contundent 1 a 4. A la segona el partit va estar més igualat en el marcador (el parcial va ser de 4 a 4. Cal destacar l’encert golejador del canoner Jordi Méndez que va firmar 6 gols. Els altres els van fer Dani Gual i Albert Vidal.

AMPOSTA 5 (1/4) 

IHC B 8 (4/4) Manel del Valle (c), Jordi Mendez (6), Dani Gual (1), Albert Vidal (1) i Quim Aribau, equip inicial. Oriol Prat, Pol Bonastre i Carles Ferrer. Entrenador: Edu Amat

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *