DEURES PER CASA

Els jugadors de l’Igualada CALAF GRUP s’emporten aquests dies feina a casa. Tenen deures. El tècnic arlequinat, Ferran López, defensa que igual que es treballa físicament a la pista també es poden treballar els partits mentalment. I els demana als seus jugadors que facin l’exercici mental de reforçar la mentalitat “dels 3 punts“, pensar cada dia (“ni que siguin 5 minuts”) en la victòria, en guanyar. El tècnic creu que hi ha un marge de millora molt gran en l’auto-motivació, en fer pujar les vibracions, en prendre consciència de les pròpies forces.  I vol que aquest reforç complementi tot el treball que els jugadors fan a la pista.

Aquest dimecres l’equip ha fet sessió de vídeo per intentar descobrir algunes particularitats del joc del Girona. I després ho ha posat en pràctica a la pista. En concret s’han treballat situacions defensives (per que es vol modificar la defensa específica que es va fer en l’últim partit a Caldes), de rematades i accions de 4X4 tàctiques. Aquest dijous, últim entrenament de la setmana, altre cop amb sessió de vídeo,  físic amb el PF, Pep Vàzquez, i treball en pista 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *