F.LÓPEZ: HEM DE TENIR MENTALITAT DE 3 PUNTS

Els jugadors de l’IHC CALAF GRUP han fet aquest dimarts el primer entrenament de la setmana. Aquest dilluns els tècnics els van donar festa per poder recuperar forces després d’un viatge a Suïssa molt exigent. Per tant aquesta serà una setmana de 3, intensa i expeditiva. Els arlequinats han fet treball tàctic de 3×3 i 4×4, per intentar adaptar-se el més ràpidament possible a les exigències del partit de dissabte contra el Girona. Tant dimecres com dijous la plantilla hi afegirà la sessió de vídeo i dijous treball físic amb el PF, Pep Vàzquez. 

P- Ferran, com s’ha d’afrontar l’important partit de dissabte.?

F.LÓPEZSerà un rival complicat. Que ens posarà les coses difícils. Per això dissabte hem de tenir per sobre de tot mentalitat. mentalitat guanyadora. Per sobre de tot. De pissarra, de tàctiques… La gent s’ha de conscienciar que, com molt bé diuen alguns, som en el moment dels valents. Vull jugadors valents, els vull engrescats, mentalitzats, concentrats. 

P- Quin Girona t’esperes?

F.LÓPEZ- El rival té una bona sortida al contra-atac. Són ràpids. I els haurem de controlar molt bé. Quan defensem, vigilant les seves individualitats, i quan ataquem, controlant molt bé els balanços per no concedir contra-atacs. 

P- Molt fidels tàcticament i molt ferms psicològicament. Seria això?

F.LÓPEZ- I és que la pissarra és necessària. I els sistemes també. Però ara sobre tot toca ser valents. Ser intensos. Tenir mentalitat. I confiança en el treball que hi ha al darrere. Sortir amb mentalitat de 3 punts. I no donar-hi més voltes. I estic segur que arribarem preparats, tàcticament endreçats i amb les idees clares. És el que vull que ho madurin durant la setmana. 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *