TREBALL… I FINS AL FINAL

Amb el temps just. Exigències d’un calendari molt apretat. L’IHC CALAF GRUP te molt poc temps per preparar el partit de dimecres contra el Manlleu a Les Comes. I per això tècnics i jugadors han anat directes al gra. Els arlequinats han fet sessió de vídeo…analitzant el joc del Manlleu. S’han centrat directament en el rival de la lliga per que el partit de la Cers ja és història.

Després, ja a pista,  treball tàctic encarat al partit de dimecres. Abans, aquest dimarts, els igualadins tindran temps d’un últim entrenament, altre cop curt per acabar d’ajustar algunes “cosetes” tot i el bon moment de joc de l’equip. El vestidor te clar que malgrat la bona dinàmica no pot deixar d’esforçar-se. L’equip té un últim entrenament a l’abast per afrontar el millor possible el darrer partit de l’any i no el vol desaprofitar. Per treball no quedarà, diuen. I fins al final. I és que els igualadins volen els 3 darrers punts del 2016.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *