L’ÚLTIM I MÉS IMPORTANT

L’IHC CALAF GRUP ha fet aquest dimecres l’últim entrenament del 2016. Per preparar també l’últim partit de l’any. Una vegada més el més important. Un partit que tanca un any de treball i esforços. “A darrera hi ha una feinada que fa por. Ha estat un any molt maco”, reconeix el tècnic Ferran López. “A nivell personal i com a entrenador estic molt content d’estar aquí i de poder treballar d’aquesta manera”.

L’equip ha tancat l’any amb una darrera sessió preparatòria per estirar cames. Els jugadors han treballat amb el PF, Pep Vàzquez. han fet una mica d’activació i després han rodat una mica per agafar tota l’energia positiva per aquest dimecres. Els arlequinats són conscients que són davant d’un partit molt important per acabar l’any amb una victòria. El tècnic ja avisa que l’equip “competirà moltíssim per que sap que els 3 punts són molt valuosos i vol que es quedin a casa. Tanquem una setmana curta amb garanties de competir i d’estar tothom a lloc”.

Aquest dimarts s’han jugat alguns dels partits de la 14ena jornada de l’Ok Lliga. Aquests han estat els resultats:

Alcobendas 2 – Noia 5, Voltregà 1 – Lloret 2, Liceo 2 – Vic 2, Girona 2 – FC Barcelona 3, Vendrell 4 – Reus. 

Aquest dimecres a banda de l’IHC CALAF GRUP- Manlleu (a les 9 amb arbitratge d’Antonio Gómez Sánchez i Javier Amezaga Mariezcurrena) es disputen també el Lleida-Vilafranca i el Caldes-Alcoi. 

EL TIÓ DE LES COMES

z-tio

PREMSA IHC | Dissabte, la Secció de Patinatge Artístic de l’Igualada Hoquei Club va rebre la visita del Tió que va obsequiar a totes les patinadores amb un detall. 

A més les patinadores, pares i acompanyants van participar d’un aperitiu per desitjar un Bon Nadal i unes bones festes.

z-tio-2

El T va tenir feina extra perquè també va visitar als nois i noies més petits de l’Escola de Patinatge Artístic que també  van tenir el seu obsequi en un acte que ja es tradicional en el club en els darrers anys i que és esperat pels més petits de l’entitat.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *