IHC CALAF GRUP 2 – MANLLEU 2. S’ESCAPEN 2 PUNTS A PILOTA ATURADA

z-manlleuI és que en aquesta ocasió la diferència entre obtenir tres punts o sumar-ne només un ha estat clarament l’encert a pilota aturada. Ja amb el 2 a 1 a favor, l’IHC ha disposat d’un penal i una FD que ha aturat el porter visitant. En canvi el Manlleu si que ha transformat la seva FD a falta de 53 segons i ha aconseguit empatar el partit. De fet, la mala sort ha perseguit els igualadins per que Met Molas ha enviat una bola al ferro a falta de només 3 segons per acabar partit, que hauria permès recuperar els dos punts que s’escapaven. 

Hi ha hagut també un altre factor en l’empat. El pes del cognom. Un noi, de nom Gerard Folguera, ha tingut l’oportunitat d’ocupar la porteria osonenca per lesió del porter titular. I ho ha fet just a la pista on hi ha penjada la samarreta del seu pare, tota una llegenda del Dream Team. Era poc menys que inevitable que el jove porter lleidatà demostrés tota la seva qualitat i acabés sent decisiu pel bon resultat obtingut pels quadribarrats. L’ADN Folguera s’ha fet notar a la casa on aquest cognom va fer gran el mite. 

L’IHC REMONTA PERÒ NO REMATA

El Manlleu és un equip que basa el seu joc en una defensa tancada i intensa i en posessions molt llargues. La seva interpretació del partit es fa encara més perillosa i es posen per davant. I és el que ha passat. Ballart ha tingut l’encert de caçar de primera un rebot a la tanca d’un remat exterior. Un gol afortunat però que posava al Manlleu per davant. Amb el 0 a 1 s’ha arribat al descans. 

Després d’una primera meitat molt anivellada i amb oportunitats pels dos equips la segona ha arrencat igual. Però amb menys profunditat. En els primers 10 minuts de la represa pràcticament no ha passat res. En canvi els següents 10 han estat vertiginosos. L’IHC ha aconseguit donar la volta al marcador i podria haver trencat definitívamet el partit. Sergi Pla, que ha fet un gran partit, ha firmat el gol de l’empat. L’IHC recupera bola, munta contraatac i Pla defineix amb una bola rasa que supera el porter per baix. aquest és el gol número 100 del vigatà amb la samarreta de l’IHC. 2 minuts més tard Emanuel fa el segon, rematant a mitja alçada una bola interior. Un gol marca de  la casa. 

Els igualadins havien fet el més difícil. Donar la volta al marcador. Faltava acabar de trencar-lo. I ho han pogut fer amb una FD només 11 segons després. O un penal 33 segons després. Però aquest cop ni Tety Vives ni el mateix Garcia han pogut demostrar la fiabilitat a pilota aturada. Tampoc Bars i Pla han pogut aprofitar dues accions de 2X1 immediatament després. Eren massa concessions i al final ha arribat la penalització. La falta número 10 de l’IHC. Mangas ha transformat la FD i ha tirat per terra tot l’esforç arlequinat. El remat al ferro de Molas podria haver premiat el bon joc igualadí, però un cop més la sort ha estat esquípola. D’aquesta manera l’Igualada tanca el 2016 amb un empat a casa, el quart de la temporada. Els arlequinats tindran ara uns dies de descans. la pròxima cita serà ja al 2017, a Alcoi.

IHC CALAF GRUP 2 (0/2) Elagi Deitg, Francesc Bargalló, Met Molas, Sergi Pla (1) i Emanuel Garcia (1), equip inicial. Roger Bars, Tety Vives, Dani López. Nil Garreta i Bernat Camps.

CP MANLLEU 2 (1/1) G.Folguera, Mangas (1), Garu, Anguita i ballart (1), equip inicial. Farrés i Prat.

GOLS: 0-1 Ballart (m 14.02). SEGONA PART. 1-1 Pla (m 14.05), 2-1 Emanuel (m 17.45), 2-2 Mangas FD (m 24.07)

INCIDÈNCIES: Migra entrada a les Comes com acostuma a passar en partits inter-setmanals. A la grada, l’actual jugador del Porto, Ton Baliu i el del Vilanova, Joan Muntané. També Pilar Castells, la mare del porter visitant Gerard Folguera.

Mal arbitratge de Galan i Amezaga. Després del partit els jugadors de l’IHC han fet el sopar de nadal . Ara gaudiran d’uns dies de descans per les vacances de Nadal.

Foto D. Figueras

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *