TETY VIVES: HEM FET UN PAS ENDAVANT

z-tety-tetyyyTety Vives és una de les joies de la corona. En Cèsar és continuador d’una nissaga molt hoqueística (el seu avi Josep Maria Vives, “Monets, va ser un dels pioners del club) i està davant de la temporada de la seva confirmació. Segon màxim golejador de l’equip (9 gols ) per darrere d’Emanuel Garcia (que en porta 15. Les seves estadístiques a pilota aturada són també meritòries (1 de 3 en penals amb un 33% d’encert, i 2 de 2 en FD ). En definitiva números de jugador important que haurà de posar en seu granet de sorra en l’exigència de la segona volta. 

P- Tety, quina llàstima no acabar el 2016 amb 3 punts. 

TETY VIVES- El partit contra el Manlleu va ser un partit que vam començar perdent, vam ser capaços de donar-l’hi la volta al marcador amb un treball molt bo i jugant el nostre joc i amb una falta directa en l’últim instant del partit ens van empatar.

P- L’equip està en una dinàmica positiva i en clara progressió, no?

TETY VIVES- Crec que hem fet un canvi o un pas endavant, portem una sèrie de partits molt bons on no hem encaixat cap derrota, on hem tornat a fer el nostre joc i hem millorat molt en atac i en defensa.

P- I tu, individualment?… com et trobes. Aquest ha de ser el teu any, no?

TETY VIVES- Aquest era l’any on havia de guanyar-me un lloc en aquest equip, mica en mica crec que m’estic fent un lloc i estic molt content. Col•lectivament com ja he dit anteriorment, hem fet un pas endavant. En quant a resultats vam fer un mal inici, però en el tram final crec que portem  4 o 5 partits sense perdre.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *