LA MISSIÓ PRINCIPAL

La derrota a Alcoi ha provocat que l’IHC CALAF GRUP no pogués ampliar el seu caseller de punts i que tanqués la primera volta amb només 13. De fet els mateixos que el Girona que és el primer equip que perdria la categoria en aquests moments, a 1 del Manlleu i a 2 de 3 equips, el mateix Alcoi (que amb la victòria ha superat als arlequinats) Noia i Lleida. És la demostració de la gran igualtat de l’Ok Lliga. Hi ha 8 equips en un marge de només 4 punts. Qualsevol derrota es paga molt cara i tota victòria és un tresor. De moment els arlequinats estan tenim poc premi pel joc que exhibeixen jornada rere jornada. 

L’IHC ha aconseguit en aquesta primera volta 3 victòries, 4 empats i ha encaixat 8 derrotes Però el 50% d’aquestes derrotes han estat per la mínima. Per tant els igualadins han tingut a l’abast un mínim de 4 punts més que els actuals. Punts que s’hauran de recuperar ara en una segona volta que haurà de ser necessàriament més productiva.

Els de Ferran López es podran agafar a alguns números que conviden a l’esperança. El poder golejador. Tot i seguir l’IHC segueix creant moltes més oportunitats de les que aprofita els igualadins s’han convertit en el sisè millor equip ofensiu amb 45 gols (el més contundent en aquesta aspecte és el FC Barcelona amb 72). Defensivament les xifres són una mica pitjors (12è amb 52 gols en contra) però tot i això deixen 6 equips per darrere en aquest apartat. A poc que es millorin aquestes xifres també ho farà la dels punts. Aquesta serà la missió principal d’aquesta segona volta que arrencarà just després de la nova cita europea amb la Cers. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *