ALCOI 5 – IHC CALAF GRUP 2. L’IGUALADA ARRIBA TARD

No és que l’autocar hagi fet tard a Alcoi, ni que l’expedició no hagi trobat el Francisco Laporta… el que ha passat és que, malhauradament per l’IHC, el partit ha començat tard i malament. L’equip ha encaixat un 3 a 0 en els primers 20 minuts que han estat impossibles de remuntar. Tot i que els arlequinats ho han tingut a tocar dels dits. Han reaccionat en una bona segona part i s’han arribat a posar 3 a 2. I han tingut el tercer a les mans. Han enviat 3 pilotes al pal i han disposat de diverses oportunitats clares de marcar… En els últims dos minuts  l’Alcoi ha aprofitat l’ofensiva total dels igualadins per sentenciar el partit amb dos gols més.

UN PARTIT DE 30 MINUTS

L’Igualada ha arribat a Alcoi amb la necessitat de puntuar i amb el handicap dels problemes estomacals de Roger Bars (que tot i això ha pogut acabar jugant). L’inici de partit ha estat més a prop delr problemes que dels punts. Un altre cop ha aparegut la sindrome dels “ex”, Formatjé ha fet dos gols en 4 minuts. I a falta de 5 minuts Castañeiro ha marcat el tercer. Tot semblava perdut… però precisament a partir d’aquest moment és quan els igualadins s’han rebel.lat i han començat a controlar el partit. 

El premi ha arribat a la segona part. Sergi Pla ha fet el 3 a 1. Després del gol de l’esperança en el partit haver passat el millor i el pitjor. L’Alcoi podria haver-se’n anat altre cop de 3 però l’Elagi ha aconseguit aturar la FD per 10 faltes i l’IHC podria haver reduit diferències però Emanuel Garcia no ha pogut aprofitar un penal. 7 minuts després Tety Vives si que ho ha pogut fer. I també a pilota aturada. El noi del planter ha transformat una FD per targeta blava. Era el 3 a 2. Tot semblava possible. De fet només el ferro de la porteria (i per 3 ocasions) ho ha impedit. L’Igualada ha entrat als últims dos minuts de partit amb possibilitats reals d’empatar però els locals han aprofitat una FD i un atac en superioritat per trencar el partit amb un marcador excessivament engrossit però igual de punitiu. Els igualadins tanquen la primera volta amb 13 punts, que s’hauran de multiplicar necessàriament en una segona volta de vertígen. 

ALCOI 5 (3/2) Guiri, Formatjé (3), Baieli, Cañellas, Castañeiro (1) equip inicial.Germà i Roca (1)

IHC CALAF GRUP 2 (0/2) Elagi Deitg, Francesc Bargalló, Met Molas, Sergi Pla (1) i Emanuel Garcia, equip inicial. Roger Bars, Tety Vives (1) i Dani López.

GOLS: 1-0 Formatjé (m 4.39), 2-0 Formatjé (m 8), 3-0 Castañeiro (m 20). SEGONA PART. 3-1 Pla (m 10.30),  3-2 Tety Vives FD (m 17.14), 4-2 Formatjé FD (m 23), 5-2 Roca (m 24).

INCIDÈNCIES: L’expedició de l’IHC fa per carretera ek partit de tornada fins a Igualada. Ha estat el primer partit sense Nil Garreta. El seu lloc a la convocatòria l’ha ocupat el davanter de la base Jordi Méndez.

Foto David Figueras

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *