EN MEMÒRIA DE MARTÍ COMPTE

Hores tristes a l’Igualada HC CALAF GRUP amb la mort de Martí Compte, el pare del Martí el fisio del club. Martí Compte va morir dimarts al vespre als 91 anys. El club ha fet arribar a la família un centre de flors com a mostra de condol i aquest dissabte el primer equip de l’entitat portarà braçals negres i es guardarà un minut de silenci. 

L’equip intentarà dedicar-li la victòria contra el Vilafranca. Aquest dimecres l’equip ha descansat després de la intensa sessió preparatòria de dimarts i la que s’endevina també molt complerta d’aquest dijous. Dimarts els arlequinats es van exercitar amb el PF, Pep Vàzquez, i després van fer treball tàctic. I aquest dijous la plantilla passarà per la sala de vídeo i treball de pista orientat en l’enfrontament de dissabte. 

Mentrestant Roger Bars i Jordi Méndez han  participat aquest dimecres en una altra sessió de control de la selecció sub-20. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *