UNA ALTRA FINAL

L’Igualada HC CALAF GRUP juga aquest dissabte una altra final de la lliga dels 45. I els jugadors arlequinats l’han preparada com a tal. Aquest dijous han tancat setmana amb un molt bon entrenament. Amb sessió de vídeo per analitzar el rival i després treball de pista amb contra-atacs, defensa i aspectes tàctics. Els de Ferran López són conscients que hauran de ser molt disciplinats i constants en intensitat i ritme. Com diu el tècnic “haurem de tenir gana com en el darrer partit. Aquesta és una altra final i sortirem a intentar guanyar-la. Volem els 3 punts”.

3 punts que s’hauran de lluitar molt davant d’un rival reforçat per l’últims resultats tant a l’Ok Lliga com a la Cers. L’IHC-Vilafranca es jugarà a 2/4 de 9 a les Comes amb arbitratge de Jonathan Sánchez Garcia i Gerard Gorina Bail. Abans del partit es farà un minut de silènci en memòria de Martí Compte, el pare del fisio del club. Els jugadors portaran braçal negre en senyal de dol. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *