VITAMINA FE

És el “tractament” que tècnics i jugadors s’han auto-receptat de cara al partit de dissabte contra el Viareggio a la Copa de la Cers, quie pot donar l’accés a una Final Four. I és que aquesta és una setmana especial. El cos tècnic vol que els jugadors se sentin molt afortunats de poder disputar una eliminatòria contra aquest rival. I que es generi la sensació que és una oportunitat que s’ha d’aprofitar… i de gaudir. ës una evidència que mai se sap quan es podrà tornar a disputar un partit així en un escenari com aquell i contra un rival d’aquest nivell. ÉS per això que el vestidor està preparat per serrar les dents i convertir l’eliminatòria en una experiència genial. I és per tot això que la vitamina és més necessària que mai.

Vitamina i treball. De fet els arlequinats estan entrenant a un nivell altíssim. La idea és arribar preparats i saber el que toca fer en cada moment gairebé de memòria. Dilluns els igualadins van fer treball de força amb wel PF, Pep Vàzquez, i després treball tàctic i de remats i definicions 1×0. I aquest dimarts els jugadors han tornat a fer remats 1×0, contraatacs i defensa, per acabar la sessió polint aspectes tàctics. I aquest dimecres toca video i entrenament en pista. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *