ELAGI: ARRIBA L´HORA DE LA VERITAT A EUROPA

P- Vam jugar per tenir-ho decidit però al final ens van salvar un parell de “mans ” teves. Que va passar? 

ELAGI– Crec que ells van començar molt accelerat i es va notar en forma de targetes però l’Arellano va estar immens … va aturar dos penals a la primera part… Nosaltres vam seguir treballant i vam poder avançar-nos… sabíem que seria un partit molt difícil. Vam seguir amb la intensitat molt alta i vam poder allargar-nos al 2 i al 3 … I aquí la pregunta que m’has fet no?. Que va passar?… Crec que fins al minut 7 de la segona part la defensa va ser increïble, sense fissures. gairebé no havia tingut feina. Vam tenir la mala fortuna que en una mitja volta, un xut va tocar un defensa nostre i va entrar i a partir d’aquí… en un parell de xuts des de mitja pista un va entrar i amb el 3 a 2 ens vam haver de posar la granota de treball… Ells en van tenir una o dues, però bé, ho vam saber mantenir… la victòria va ser molt merescuda.

P- I molt importants els 3 punts.

ELAGI- Si. Abans de començar el partit havíem sentit que l’Alcobendas havia guanyat al Lloret i bé… és una lliga molt intensa que hi haurà garrotades fins a l’últim round però mira portem 6 punts seguits … i ara toca pensar en la Cers.

 

P- La bona dinàmica ha d’incloure també la Cers, per que ara arriba un dels atractius de la temporada. I de fet el partit a Viareggio s’assemblarà molt al de dissabte.

ELAGI- Si. Crec que hem tingut sort que aquesta primera volta que no hem estat tant fins hem tingut un camí tranquil a Europa , per primera vegada, i ara ens ve l’hora de la veritat … amb un equip que és molt ofensiu, una mica com el Vilafranca, porter esquerrà molt bò, de la selecció italiana, Barozzi, i jugadors que ja coneixem com Costa i Rubio, més els Bertolucci de torn … i 2 o 3 argentins que tenen… molt difícil.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *