F. LÓPEZ: COMPETINT AIXÍ AVIAT GUANYAREM MOLTS PARTITS

P- Ferran, com esteu?. Com valores els dos últims partits, Reus i Vic, amb molt joc i poc resultat?

FERRAN LÓPEZ- Hem perdut 2 partits contra dos grans equips oferint un nivell altíssim en els dos partits, i encaixant un resultat molt enganyós. Hem perdut 2 partits competint de forma madura i creixent com a equip… res més. Això segueix. L’objectiu es rendir, treballar i competir com els darrers 4 partits. Fent-ho guanyarem molts partits. A dins estem molt forts de cap i de cos. Entenc la frustració pels resultats però l’esport és així et prepares al 100% però l’altre equip també i al final guanyes, empates o perds, no n’hi ha mes. El que no acceptaré mai es que el meu equip no lluiti, no treballi, no s’il.lusioni, no es sacrifiqui, no sigui solidari, i tot això no passa ni ha passat al contrari. Així que tothom amb els caps amunt per que aquí tothom està treballant de valent i l’esport és així. Aviat guanyarem molts partits.

P- Com heu afrontat el dia després…

FERRAN LÓPEZ- Doncs hem tingut entrenament … hem fet partit entrenament contra l’equip de primera catalana de l’IHC… mentre jugàvem a fora feien treball físic amb el PF, el Pep… tot plegat per tractar amb naturalitat allò que és habitual a l’esport i ala vida… que és que a vegades es guanya i a vegades es perd… el més important es deixar-te l’ànima per allò que vols i aquí tothom ho fa i tothom està disposat a continuar-ho fent.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *