R.BARS: L’EQUIP ESTÀ JUGANT DE MANERA IMPRESSIONANT

P- Després de dos bons partits sense el resultat que us mereixíeu ara arriba l’aturada de la Copa. pot afectar d’alguna manera?. Als que hi participen o als que no?

R.BARS- Crec personalment que la copa no influirà, a tots ens hagués agradat repetir l’experiència però no ha sigut així, ara a descansar aquests dies i la setmana que ve a preparar el Barça ja.

P- Esteu jugant molt bé però no en aquests últims dos partits no heu pogut sumar punts. Potser només falta que entrin algunes de les moltes oportunitats que creeu?

R.BARS- L’equip està jugant de manera impressionant, crec que si seguim així al final acabaran entrant n’estic segur, i ens ajudaran a aconseguir coses molt importants com remuntar al Viareggio.

P- Cada cop estàs jugant millor. Després d’un inici complicat pel sobre-esforç de l’Europeu ara arribes molt bé al moment que més se’t necessita.

R.BARS- Els últims partits m’he notat molt bé a pista però el més important és treure els 3 punts i ajudar al equip amb el que sigui en qualsevol circumstància!

Foto Gabriele Baldi

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *