IHC-CALAFELL. L’ÚLTIMA CONNEXIÓ

IGUALADA CALAF GRUP i Calafell han jugat aquest dijous a les Comes el típic partit d’entrenament. Amb molts canvis, moltes proves i molt cansament acumulat després d’una setmana d’entrenaments. 

Pel bàndol igualadí ha destacat l’oportunitat de veure el golejador de la base, Jordi Méndez durant molta estona en pista. De fet el davanter juvenil ha sortit de titular (compartint equip amb els altres joves Roger Bars i Terty Vives, amb Elagi Deitg i Manu Garcia completant el 5) i ha signat un gol, deixant mostres de la seva fama de killer. Després han jugat tots els membres de la plantilla. I de fet a la segona part Bernat Camps ha ocupat la porteria. 

El partit ha servit per fer una última càrrega física i fer algunes variants tàctiques. El de menys ha estat el resultat (6 a 8). Ha estat l’última connexió a la pista després d’un cap de setmana de descompressió. Això si amb un ull posat a Alcobendas on avui ja s’han concretat els dos primers semifinalistes, Reus i Vic. 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *