1ª CAT. VALLTER IHC B 6 – SENTMENAT 2. GOLEJADA PER SEGUIR EN PROMOCIÓ

EL VALLTER IHC B ha superat amb molta solvència al seu rival d’aquest cap de setmana a la Primera Catalana, el Sentmenat, i es manté en la zona de promoció d’ascens. Els d’Edu Amat són quarts a un punt del tercer, tres del segon i només quatre del primer.

La victòria contra els vallencs s’ha fonamentat en una gran primera part que ha acabat amb un clar 4 a 1 pels igualadins. A la segona el parcial ha estat més ajustat però també favorable als arlequinats. Un cop més Jordi Méndez ha estat el piconador del joc de l’equip amb 4 gols (3 d’ells de FD). Els altres gols els han fet Ferran Yeste i Oriol Prat. 

VALLTER IHC B 6 (4/2) Manel del Valle, Quim Aribau Dani Gual, Oriol Prat (1) i Pol Bonastre, equip inicial. Ferran Yeste (1), Jordi Méndez (4), Albert Vidal, Arnau Figuerola i Carles Ferrer.

SENTMENAT 2 (1/1) 

Mentrestant el primer equip continua amb el seu cap de setmana de descans amb motiu de la disputa de la copa a Alcobendas. La final la jugaran aquest diumenge el FC Barcelona i el Reus Deportiu. En la minicopa, de categoria infantil, la final la disputaran el mateix FC Barcelona i el Vic.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *