LA XISPA DE LES COMES

Com si fòssin com una famosa beguda de cola amb patins els igualadins han tornat a demostrar que estan en un bon momnet de treball, amb “xispa”, fins i molt il.lusionats per encarar aquest tram decisiu de la lliga i especialment el partit de dissabte al Palau Blaugrana. Conscients, això si,  de l’extrema dificultat de la visita a uan de les pistes més complicades d’Europa  i tocant de “patins” a terra però també convençuts que el treball intensíssim que estant fent acabarà recuperant-se en algun moment. I si pot ser dissabte al Blaugrana … millor.

Aquest dimarts els arlequinats han fet treball específic amb el PF, Pep Vàzquez. Exercicis de potència i amb  porters. De fet la plantilla s’ha dividit en grups i mentre uns feien les estacions físiques els altres exercitaven conceptes tàctics i defensius. Els tècnics estan incidint molt en aquest aspecte per que consideren que serà la clau del partit del Palau. tenen molt clar que cal lligar molt bé les individualitats blaugranes, especialment a alguns jugadors que estan en un moment espectacular de forma. I quan preguntes quin en concret el nom surt molt ràpid: Pau Bargalló. Un home a qui Ferran López i el seu equip coneixen molt bé de l’época del Noia i que després de fer-se a l’Ateneu i de créixer a Riazor ha explotat al Blaugrana (i molt especialment aquest cap de setmana a l’Amaya Valdemoro d’Alcobendas, on va ser elegit MVP de la Copa). Però igual que amb Bargalló s’haurà d’intentar aturar a la resta de les grans estrelles capitalines. Això i saber contrarestar també alguns moviments  concrets del joc ofensiu blaugrana que els fa ara mateix l’equip més golejador de la categoria amb 88 gols, el mateixos per cert que l’altre finalista de la copa, el Reus Deportiu.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *