CAMES I DEFENSA

Els jugadors de l’IHC CALAF GRUP han començat a prendre consciència de la magnitud de la gesta que els espera si volen donar la sorpresa al Palau Blaugrana. D’entrada han començat a “espiar” el joc dels capitalins amb una sessió de vídeo que repetiran dimecres i dijous. Després en pista els arlequinats han treballat bàsicament aspecte defensius, conscients que per afrontar les grandíssimes individualitats blaugranes hauran de potenciar al màxim el rigor defensiu. 

La idea del cos tècnic és “dibuixar” al màxim l’escenari amb el que es poden trobar al Palau per poder intentar plantar cara a un dels conjunts més difícils del continent. la filosofia és la de sempre: “Tot és possible i a tot arreu”. Per fer-la realitat aquest dimarts els de Ferran López es posaran en mans del PF, Pep Vàzquez. A banda de tenir la lliçó molt apresa , el primer pas per intentar assaltar el Blaugrana serà arribar-hi amb cames que corrin més que el rival. 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *