FERRAN LÓPEZ: HEM D’ESTAR MOLT FORTS MENTALMENT

P- Ferran, contra el Liceo va tornar a ser allò de “joc sense resultat”. A la primera potser no tant, però a la segona part vàreu competir a un alt nivell.

FERRAN LÓPEZ- Si. Crec que el partit va ser de menys a més. No era fàcil per molts motius aquest partit. Veníem d’un cop emocional molt fort amb l’eliminació davant del Viareggio, tot i que vam fer un molt bon partit. I era un dels perills que a nivell psicològic ens pesés…  per que no només hi ha fatiga física sinó també mental. I això ho vam notar al principi del partit. És cert que el primer gol d’ells ve per un error nostre … i posar-te 0 a 1 amb un equip contra aquest no és fàcil. Però vam aconseguir empatar 1 a 1 … el que passa és que no ens hem d’oblidar que juguem contra un dels millors equips de l’Ok Lliga, en aspecte combinatiu de 4 contra 4, el millor… El Liceo és un equip que combina molt bé, molt ràpid, i et fa treballar moltíssim en defensa… Però se’ns van escapar de dos i ja amb l’1 a 3 a la segona part, vam ser molt verticals, vam arribar molt a porteria. De fet vam tenir un moment transcendent en el partit quan fallem un penal ja amb l’ 1 a 3 abans d’arribar al descans. Però bé, vam anar de menys a més i vam competir contra un gran rival. Hem de saber que som, que tenim i amb això hem de saber-hi treure rendiment. 

P- I ara toca que els resultats acompanyin al joc.

FERRAN LÓPEZ- El que hem de fer és continuar. Amb aquesta línia. I seguir. Però la gent ha de saber que els rivals també es preparen. Dissabte va ser un rival molt difícil. Però tot segueix. El que hem de fer és estar molt forts mentalment. Hem d’anar partit a partit. Que els podem guanyar absolutament tots. i que a cada partit hi ha 50 minuts per competir i que ho hem de fer amb màxima intensitat . 

P- Qui  Vendrell esperes trobar?

FERRAN LÓPEZ- M’espero un Vendrell molt difícil, és una pista complicada. Un rival que surt bé al contraatac, que està ben armat defensivament, I que ens hom posarà molt difícil. Però hem de tirar de maduresa (encara que no la tinguem) i de tranquil.litat. Hi ha d’haver molta serenor. Queda molta lliga i qui estigui més tranquil segurament serà l’equip que tindrà més oportunitats de tirar endavant. Evidentment el joc no està reflectint-se en resultats però hem de tirar endavant.

P- Com prepareu la setmana?

FERRAN LÓPEZ- Aquest dilluns hi ha cantata escolar a Les Comes i ho aprofitarem per fer festa i que l’equip pugui recuperar millor les forces. Entrenarem dimarts, dimecres i dijous. I molt fort!.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *