F. BARGALLÓ: ESTEM EN EL BON CAMÍ. NO ENS HA DE PASSAR FACTURA LA CLASSIFICACIÓ

Els jugadors de l’IHC CALAF GRUP tornen aquest dimarts a la feina per preparar la primera de les 9 finals que els queden abans d’acabar la temporada. El rival és un dels millors equips de la competici, el Vendrell, i a més a casa seva. Tot un repte que només es podrà afrontar mantenint el nivell altíssim de concentració i treball que estan exhibint els arlequinats, malgrat que eols resultats els estan penalitzant en excés.

P- Francesc, com esteu de cara al tram decisiu que ara s’obre a l’Ok Lliga?

F. BARGALLÓ- Penso que l’equip està en el bon camí, però el fonamental és que no ens passi factura mentalment el lloc on estem a la classificació. Hem de jugar amb confiança totes les finals que ens queden i que tots puguem donar la nostra millor versió.

P- Esteu jugant bé, però no teniu el premi que us mereixeu … potser si les boles entressin una mica més…

F.BARGALLÓ- Estic d’acord. Ocasions en generem, hem d’afinar de cara a porta… ens hem d’exigir encara més als entrenaments per millorar aquest aspecte.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *