OBJECTIU RENDIMENT

Els jugadors de l’IHC CALAF GRUP han tancat una setmana completa de treball valorada molt positivament pels tècnics per la intensitat i compromís de la plantilla.  Avui han tornat els vídeos col.lectius. Tots junts han analitzat el rival des de totes les perspectives possibles i s’han fet una idea del que pot arribar a passar en el partit de dissabte.

A grans trets el Vendrell és vist com un equip amb molt bones individualitat, que construeix bons contraatacs, ben muntat en defensa i amb un joc ràpid que obliga a evitar qualsevol desconnexió, que pot acabar sent decisiva. És per això que el vestidor és conscient que s’hauran de neutralitzar moltes coses per intentar tenir opcions de puntuar. Però l’equip també apunta que ha arribat l’hora de fixar-se més en un mateix que en els rivals, el moment de voler ser els principals protagonistes del que ha de passar en pista. La idea que s’ha instal.lat entre els arlequinats és que cada cop tot torna a començar. I que s’ha de rendir al màxim. A aquestes alçades l’objectiu és “rendiment” . Ni jugar bonic o lleig. L’única raó ara mateix ha de ser la rendibilitat. Traduir en punts el joc i l’esforç de l’equip.

I tot això, a més, en un moment complicat de classificació que obligarà a tothom fer un esforç per no estar pendents d’això i si de donar el màxim en cada segon de cada partit fins al final.

El Vendrell- IHC CALAF GRUP es jugarà dissabte a les 8 amb arbitratge de Ruben Fernández Garcia i Alberto Veiga Martínez. El preu de l’entrada és de 10 euros (gratuita fins als 14 anys)

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *