RESSET COMPLETAT

Una altra vegada l’equip s’hi ha posat molt d’hora. A més dels beneficis “guardiolístics” de començar a treballar abans, tècnics i jugadors han pogut aprofitar el temps per repetir l’experiència de les sessions de vídeo individualitzades (que permeten aprofundir millor en els aspectes que cada jugador ha de millorar o potenciar).

Després tota la plantilla ha saltat a la pista on primer han fet exercicis de remat (amb la consigna que s’ha d’afinar la punteria al màxim). Després l’equip s’ha concentrat en la fórmula binària clau pel partit contra el Vendrell. Defensa i contraatac. Pot ser decisiu per aspirar a un bon resultat dissabte tancar una defensa insuperable i lligar bones transicions (amb l’afegit de la punteria que s’espera finalment afinada). Això, a banda de controlar alguns aspectes del joc vendrellenc amb potencial suficient per desbordar qualsevol equip de la competició. 

Els tècnics han expressat aquest dimecres la seva satisfacció per nivell de “resset” que ha fet l’equip després de l’eliminació europea i la derrota contra el Liceo. Consideren que s’està en el camí i aquest dijous el seguiran caminant amb sessió de vídeo ja col.lectiva i un últim entrenament a pista. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *