ELAGI: TENIM GANES DE DONAR UNA ALEGRIA A LA NOSTRA GENT DESPRÉS DE VIC, VIAREGGIO I LICEO…

P- Elagi, estem jugant a un bon nivell. Ara només falta que arribin els punts

ELAGI- Si, portem aquesta segona volta jugant millor…  es nota el creixement de l’equip, però ens costa acabar de tancar els partits i sobretot amb els 3 punts. Dissabte vam fer una primer part molt bona on vam aconseguir avantatge al marcador però el Vendrell és un equip molt complet amb rotacions altes i de màxim nivell… aguantar la segona part igual sabíem que no seria fàcil. Tot i això ens quedem amb el punt que no era fàcil i amb les sensacions!

P- Hem de seguir competint només mirant partit a partit…

ELAGI- Si, tenim 5 punts més que la primera volta, tot i estar en posicions baixes nosaltres sabem que el joc està millorant… que hem competit amb tots els que hem jugat d’aquesta volta, amb això i el treball del dia a dia tenim clar que només hi ha un camí!

P- I diumenge una altra final. Un Lleida en plena forma…

ELAGI- Un partit molt important contra el Lleida, tenim ganes de donar una alegria a la nostre gent després dels partits del Vic, Viareggio i Liceo a casa. Sabem que és un equip molt dur i molt treballat que ens costarà molt però lluitarem pels 3 punts!

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *