FRANCESC BARGALLÓ ANUNCIA LA SEVA RETIRADA I EL SEU PAS A LES BANQUETES

El jugador de l’Igualada CALAF GRUP, Francesc Bargalló, ha anunciat la seva retirada a final d’aquesta temporada. Després de 23 anys a la màxima competició en equips tant històrics com el Noia, el Liceo, el Voltregà, o l’Igualada, Bargalló ha avançat el seu desig de continuar vinculat a l’hoquei com a entrenador. El jugador vol aprofitar la seva llarga experiència a les pistes i també els seus coneixements tècnics i pedagògics (a més d’entrenador nacional és Llicenciat en Educació Física i Màster Oficial en direcció esportiva, en tots dos casos per l’INEFC).

Francesc Bargalló té clar que penja els patins però que no deixa aquest esport: “ Vull seguir en el món de l’hoquei com a entrenador. Aquesta temporada acabaré l’etapa de jugador per començar-ne una de nova. No ha estat gens fàcil la decisió de deixar de ser jugador, però ara toca transmetre, aquest cop des de la banqueta, tot el que he après durant aquests 23 anys. Mentrestant, seguiré deixant-ho tot dins de la pista fins a final de temporada per acabar de la millor manera la meva carrera esportiva”.

Francesc Bargalló és un dels últims grans jugadors de l’hoquei català i espanyol. De fet és el més gran ara mateix de tota l’Ok Lliga. Nascut a Sant Sadurní l’any 1976 en una família estretament lligada a aquest esport (els seus cosins Jordi, Pau i Oriol Bargalló són i han estat també jugadors professionals) en “Barga” va debutar un llunyà 1994 al prolífic planter del Noia. Des d’aleshores ha jugat en un total de 6 equips. A més del Noia (en 3 etapes diferents) també ha defensat les samarretes del Liceo, Voltregà, Blanes, Vilanova i Igualada i amb elles ha guanyat 1 Copa d’Europa, 1 Copa de la Cers, 2 Copes del Rei, 2 Continentals i 1 Intercontinental. També ha estat internacional amb les seleccions espanyola i catalana, amb les que ha guanyat una Copa de les Nacions el 2004 i una medalla de bronze al Mundial del mateix any.

Aquesta és la trajectòria esportiva d’una de les últimes llegendes en actiu de l’hoquei patins:

Noia Freixenet. Debut l’any 1994 fins la 2000/2001 ( 1998 Copa CERS i Copa del Rei)

H.C.Liceo de la Corunya. Del 2001/2007 (2003 Copa d’ Europa, 2004 Copa Continental, Copa Intercontinental i Copa del Rei)

C.P.Voltregà 2007/2009

C.E.Noia Freixenet 2009/2012

Blanes H.C 2012/2014

C.E.Noia 2014/2015 (Copa Continental)

C.P.Vilanova 2015/2016

Igualada H.C CALAF GRUP 2016/2017

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *