GANES DE DIUMENGE

L’Igualada CALAF GRUP ha tornat a Les Comes aquest dijous, després de la jornada de descans de dimecres. Ha estat el penúltim entrenament de la setmana. Els arlequinats han fet treball de potència amb el PF, Pep Vàzquez i després en pista han precisat qüestions tàctiques, de velocitat i sobre tot defensives. El vestidor és conscient que ajustar situacions al darrere va donar resultat al Vendrell i volen seguir el mateix camí. 

A l’IHC hi ha ganes de diumenge. De tornar a jugar a les Comes i d’intentar sumar els 3 punts. Abans però tindran un entrenament “nocturn” aquest divendres. Per questions d’organització de la mateixa instal.lació els igualadins hauran d’entrar a pista més tard del que és habitual (a 2/4 de 10). Serà més tard però igual d’intens que tots els que s’han fet aquesta setmana. Per que els de Ferran López no esgoten l’entusiasme en el treball de cara per buscar, i sobre tot trobar, els resultats que l’equip necessita. 

El que tampoc s’esgoten són els comentaris elogiosos sobre Francesc Bargalló després de l’anunci de la seva retirada. Avui ha estat el segon entrenador de l’equip Carles Piernas, que ha recordat la seva etapa de rivals en l’hoquei de formació.

“Que dir-te del Barga???… Doncs que l’he patit en contra en totes les categories base i era un perill constant Que hem compartit vestidor a nivell de seleccions i es un grandíssim company I que entrenar-lo aquest any ha estat tancar el cercle i he après molt de tots els seus punts de vista sobre els partits.

Serà sense cap mena de dubte un gran entrenador. Només porta 1 temporada aquí i sembla que hagi jugat a l’Igualada tota una vida Sempre podré dir als meus que he entrenat un mite.”

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *