“BARGA: UN PRIVILEGI PODER JUGAR AMB TU !”

Aquest és el missatge que el vestidor de l’Igualada CALAF GRUP li fa arribar al gran protagonista de les últimes hores, Francesc Bargalló en el moment difícil de decidir de penjar els patins. I és que la plantilla arlequinada segueix absolutament centrada en el transcendental partit de diumenge contra el Lleida. Però per unes hores l’atenció de tothom s’ha desviat a l’anunci de la retirada d’en Barga, una llegenda en actiu de l’hoquei patins català i europeu. L’equip ha reaccionat així a la noticia que el mateix jugador els va revelar personalment poques hores abans que transcendís oficialment

SERGI PLA

Està sent un plaer poder jugar al costat d’un jugador de la qualitat d’en Barga. Un excel·lent company dins i fora la pista! Espero que acabem bé la temporada i desitjar-li molta sort en el seu pròxim camí!

EMANUEL GARCIA

La humildad que transmite como si fuera un júnior recién dando sus primeros pasos es increíble, su habilidad, fuerza física y potente disparo dicen el resto! Estoy muy contento por haber coincidido con el en este equipo, es sin dudas uno de los grandes jugadores que el hockey ha podido disfrutar a lo largo de los últimos 20 y siempre a un gran nivel! Un abrazo Barga y que la vida te siga llenando de éxitos

FERRAN LÓPEZ

Per mi ha estat un autèntic privilegi haver estat en 3 etapes diferents el seu entrenador. Crec sincerament que és un dels grans del nostre esport i que és i ha estat un exemple de professionalitat per tots i sobretot pels mes joves. Li desitjo tota la sort i la força del mon en tot allò que faci. Cal felicitar-lo per la seva trajectòria i per com de bé ha tractat sempre al nostre esport.

MET MOLAS

El Barga ha estat un referent per molts de nosaltres . Vaig tenir la gran sort de compartir vestuari amb ell a Voltregà. Ens varem relacionar molt , fèiem els viatges junts d’anada i tornada d’entrenament . Jo en aquells moments tindria uns 20 anyets i clar, anava amb el mític Francesc Bargalló i flipava!  pensava quina sort que tinc de poder jugar amb un jugador tant i tant bo i alhora tan humil. Vaig poder aprendre moltes coses d’ell a dins i a fora la pista … vaig tenir molta Sort! És un amic d’aquells que et regala l’hoquei .

… I  el que queda de temporada seguir pencant . Estem un mom molt important i toca seguir pencant.

TETY VIVES

Crec que és un jugador que ha fet història en aquesta Ok Lliga guanyant molts títols tan nacionals com europeus!

Jugar amb ell ha estat tot un plaer, per mala sort només ha pogut ser un any, i en aquest any he aprés moltes coses i només li puc donar les gràcies per ajudar-me i per fer-me millorar en molts aspectes del meu joc.

El que queda de temporada intentarem que gaudeixi de l’esport que tan ens agrada,  de guanyar el màxim de punts possibles i sobretot de gaudir de la seva companyia.

BERNAT CAMPS

El Barga és un mite de l’hoquei, un jugador amb un palmarès molt bo i amb una trajectòria brutal, sorprèn que després de 23 anys a la màxima competició encara en podria jugar més, però a vegades per iniciar una nova etapa (com a entrenador)  n’has de deixar enrere unes altres.

Lluitarem perquè pugui acabar la seva etapa com a jugador de la millor manera possible donant-li el comiat que es mereix. Per mi haver compartit vestidor amb ell ha estat una experiència molt bona i curiosa alhora, perquè a vegades no se’t deixa de fer curiós que tres anys abans de néixer jo ell ja jugava a la OK Lliga…  i aquell jugador que veies quan miraves els partits de petit ara és el teu company d’equip. Li desitjo molta sort sobretot en la nova etapa com a entrenador que de ben segur que ho farà genial!

NIL GARRETA

Amb els anys que porta a la màxima competició, està clar que per en Barga l’hoquei ha estat una de les parts principals en la seva vida; i de fet, així ho demostra la seva trajectòria.

Sí que és cert que hem coincidit relativament poc temps al vestidor, però ha estat suficient per corroborar el gran jugador que és, ja no només dins la pista, també fora… Un 10!

De jugadors amb aquesta experiència n’aprens tant a nivell esportiu com personal, perquè mira per l’equip i els seus integrants, i això és el que realment importa.

Li desitjo tota la sort del món en aquesta nova etapa, perquè se la mereix. Ha estat un veritable PLAER.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *