F.LÓPEZ: L’OBJECTIU PRINCIPAL DE LA TEMPORADA PASSA PELS PRÒXIMS 2 DISSABTES A CASA

P- Com ha anat el retorn de les mini-vacances?

F.LÓPEZ- Bé, bé. Hem fet un bon entrenament. Hem començat a les 7 de la tarda i ja teníem la Mona païda, o gairebé… No tinc cap queixa de com han tornat, tots molt endollats…

P- Les vacances han anat bè així…

F. LÓPEZ- Si, si, ens han anat bé, tot i que estàvem en una bona dinàmica de joc i de resultats (sobre tit d’això per que de joc sempre hem estat a un bon nivell). Ens ha anat bé descansar… i ara toca treballar. I aquest dimarts encara que sigui Sant Crist a Igualada… nosaltres hi tornarem.

P- Abans que arribi el segon… que heu fet en el primer entrenament post-Setmana Santa?

F.LÓPEZ- Hem estat amb el PF, en Pep Vàzquez, fem exercicis de força i també preventius… avui hem volgut integrar-ho amb el treball tàctic… arrencant amb la dinàmica màxima, defugint progressivitats per que hem d’anar per feina… I després hem fet sèries de remats, 2×1 i molt volum de 4×4 superdirigit ja al partit de dissabte.

P- Un partit molt important…

F.LÓPEZ- I que ja tenim aquí… encara que ara el veien lluny però els he destacat molt que està aquí mateix i que l’objectiu principal de la temporada passa pels dos partits seguits a casa, ho tenim a tocar, però l’equip ha d’estar molt atent, molt disciplinat… És cert que pensem partit a partit però al cap hi tenim els dos.

P- Has parlat amb el Dani després de l’anunci del seu adeu?

F.LÓPEZ- Pràcticament no hem pogut parlar… però tindrem oportunitats de fer-ho.. No coneixia la decisió però el que hem de fer és respectar absolutament les decisions individuals de cadascú. No podria ser d’una altra manera.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *