SEGON DIA DE FESTA “LABORABLE”. TAMBÉ PER SANT CRIST

Segon entrenament de la setmana. I segon dia de festa “laborable”. 90 minuts d’intensitat. També per Sant Crist. Amb treball de contraatacs, remats i defensa. Després en operacions de 4×4 els igualadins han exercitat aspectes d’atac per que tècnics i jugadors són conscients que hauran de ser molt disciplinats i mantenir l’ordre en tot moment. I precisament els arlequinats han seguit musculant aquesta disciplina que els ha donat tants bons resultats en les últimes tres jornades. 

Aquest dimecres els arlequinats tornaran a exercitar-se amb la mateixa intensitat. Primer faran sessió de vídeo i després treball a pista a les ordres de Ferran López i el seu equip tècnic. El transcendental IHC CALAF GRUP – Caldes es jugarà dissabte a 2/4 de 9 del vespre amb arbitratge de Miguel Díaz Cosme i Aleix Gorina Bail. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *