DISSABTE AMB 3 PUNTS AL CAP

Els jugadors de l’IHC CALAF GRUP han tancat ja la setmana. Aquest dijous han fet l’última sessió de preparació d’una setmana molt bona de treball en paraules del tècnic Ferran López. Els jugadors han demostrat una vegada més compromís i voluntat d’anar per feina. Aquest dijous han fet sessió de vídeo i després treball defensiu i de 4X4. Ha estat més per ajustar el que ja s’ha anat treballant durant els altres entrenaments i per acabar de fixar el partit que han dissenyat per dissabte. Un partit que és principalment una oportunitat.

Una oportunitat de 3 punts. De fer valer el fet de jugar a casa. De fer aparèixer tot el que s’ha treballat des de l’agost. De lluitar per que la victòria no s’escapi. Jugar pels 3 punts. Amb els 3 punts al cap. DEsprés de l’entrenament el tècnic, Ferran López, ha donat la llista de convocats on hi torna Jordi Mèndez. El partit es jugarà dissabte a partir de 2/4 de 9 amb arbitratge de Miguel Díaz Cosme i Aleix Gorina Bail. 

M.MUNTANÉ: LA TEMPORADA DE LA BASE ÉS BONA. HEM ESTAT ELS QUARTS AMB MÉS EQUIPS A PREFERENT

Aquest divendres comencen els campionats de Catalunya d’hoquei base. Els primers que es disputen són l’infantil, a Flix, i el júnior, a Sant Cugat. En l’infantil hi participaran Lleida LlistaFC BarcelonaArenys de Munt, Sentmenat, Noia Freixenet, ManlleuCadí i Vic. I en el júnior hi prenen part el Sant Cugat, amfitrió dels campionats, el Caldes, Lleida Llista, Vic, FC Barcelona, Vendrell, Manlleu i Reus Deportiu.

Amb motiu d’aquest punt central de la temporada parlem amb el coordinador de la base de l’IHC Marc Muntané per fer una primera valoració de com està anant l’any pels equips del planter. 

P- Hem acabat ara les lligues de preferent… tot i que encara no hem acabat la temporada … quina valoració en fas?

M.MUNTANÉ- La valoració de la temporada fins a dia d’avui és bona. Hem estat el 4rt club de Catalunya amb més equips a Preferent tot i que hi ha força clubs amb un nombre més gran d’equips que nosaltres, per tant, valoro positivament aquesta temporada. Tot i això, crec que sempre es pot millorar i treballarem dur per fer encara millor la base de l’Igualada Hoquei club.

P- Més enllà dels resultats quina salut té la base de l’IHC?

M.MUNTANÉ- A nivell d’escoles de patinatge estem creixent any a any i estem immersos en un projecte per estar presents a la majoria d’escoles d’Igualada, un factor que ens ajudarà encara més a créixer de manera més sòlida. En etapes de formació és molt difícil mesurar l’aprenentatge amb un número, però si veiem jugadors que van apareixent al primer equip com el Roger o en Tety i altres a curt termini com el Méndez o l’Oriol per exemple, és una mostra que estem creant bons jugadors. El Campionat d’Espanya Juvenil guanyat després de 12 anys o l’alta presencia d’equips als Campionats de Catalunya de la temporada anterior són altres mostres que la salut és molt bona.

P- Quins poden ser els objectius més immediats que et poses?

M.MUNTANÉ- L’objectiu meu, del Joan Traver i de tots els entrenadors és d’intentar donar una bona base d’aprenentatge a tots els nens i nenes de la base, del més petit al més gran. Cada etapa amb uns objectius diferents, però sobretot, que els nens s’ho passin bé i a la vegada aprenguin cada dia una cosa nova. Quan arribin a Alevins o Infantils ja començaran a competir bé.  M’encanta quan s’acaba un partit i escolto un pare o mare preguntar-li al seu nen/a “t’ho has passat bé?”

P – I dels que estan més a prop del primer equip quin futur hi veus?

M.MUNTANÉ- Quan veig la importància que ja tenen el Roger o en Tety a l’Oklliga quan fa dos anys eren juvenils és un motiu d’orgull per tots els entrenadors que hem tingut el plaer d’entrenar-los. Darrera pugen un bon nombre de jugadors que poden també arribar-hi i que han de seguir treballant amb la mateixa il•lusio i constància per ser cada dia millors. Amb els moments econòmics complicats que el club està passant és una oportunitat molt bona per a tots ells i els hem de guiar i ajudar per què molts d’ells tinguin l’oportunitat d’arribar-hi, ni que sigui per entrenar. Ja hem vist alguns minuts al Jordi Méndez, l’Oriol o el Manel que ja estan en dinàmica d’Ok Lliga i n’estic segur que a mig termini aniran sortint altres jugadors.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *