ORDRE I CONFIANÇA

Els jugadors de l’IHC CALAF GRUP han fet aquest dimecres l’entrenament més curt de la setmana però amb la màxima intensitat per que cada cop queda menys pel partit contra el caldes. Els arlequinats han treballat situacions defensives (3×3 i 4×4) i després accions de contraatac. L’equip te clar quec el que li ha fet sumar aquestes últimes setmanes és l’exigència en l’ordre i en la concentració defensiva (multiplicant les ajudes i el treball solidari). 

Aquesta serà una de els claus de l’enfrontament contra els també arlequinats del Caldes. Un equip que te un joc combinatiu molt ràpid, que te jugadors que són bons patinadors i que treuen contres amb facilitat. Per tot plegat els igualadins hauran d’estar molt alerta. Però alhora els tècnics asseguren que els volen valents. L’equip ha de tirar endavant com en aquests últims partits, sense el pas enrere d’altres  moments de la temporada . Ha de seguir endavant i tirar de sacrifici i confiança.

Aquest dijous els de Ferran López ho seguiran fent. Amb sessió de vídeo i treball a pista. Per estar cada cop més preparats i conscienciats de la dificultat i transcendència del repte que s’acosta. 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *