ELAGI: EL NOSTRE “GRAN OBJECTIU” ÉS GUANYAR AL GIRONA.

Dilluns de descans pels jugadors de l’IHC CALAF GRUP després del gran partit contra el Caldes de dissabte. Els arlequinats venen d’una setmana molt exigent i d’un partit més complicat del que podria semblar pel resultat. Per això els tècnics han decidit fer una bona setmana de 3 i arribar a dissabte amb molta espurna. Contra el Girona serà un partit per estar molt atents i més concentrats que mai.

Per això els de Ferran López treballaran aquest dimarts, dimecres i dijous amb sessions físiques amb el PF, Pep Vàzquez, treball en pista i visualitzacions en vídeo,  per arribar ultra-endollats al partit. L’equip ha de tornar a tenir els 3 punts al cap, com ja va passar contra el Caldes. Un partit en el que va tornar a sobresortir el “fenòmen” Elagi Deitg.

P- Elagi, potser és estrany destacar un porter quan hi ha un 5 a 1 però és que vas estar sensacional!

ELAGI- Doncs jo crec que vam estar sensacional tot l’equip,  si que la directa amb el 3-1 va ser un moment clau i pel que fa la resta de partits jo personalment em vaig trobar amb unes sensacions molt bones.

P- Estem encaixant molt pocs gols… aquest ordre defensiu és una de les claus…

ELAGI- Si des de fa dies que dic que juguem molt bé i estem a un altre nivell des de la segona volta!! Hem aconseguit des de fa molts partits ajustar la defensa, defensant més amunt i controlant els interiors!

P- L’equip està jugant molt bé..

ELAGI- Si ahir va ser un partit bastant dur a l’arrancada, ja que nosaltres estàvem atacant molt bé i ells defensaven perfectament, però crec que amb el gol del Barga es va trencar una mica la seva defensa, i la segona part el seu joc molt ofensiu ens va permetre tancar el partit amb contraatacs

P- Els 10 punts seguits marquen el camí pel gran objectiu no?

ELAGI- Si, nosaltres tenim una mentalitat i portem tota la temporada treballant-la  que el nostre “gran objectiu “actualment és guanyar el Girona. I després al següent i ja veurem quan acabi la temporada a quina posició estem!

Foto D. Figueras

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *