FRANCESC BARGALLÓ. ENTRENADOR DEL VILAFRANCA LA PRÒXIMA TEMPORADA

El jugador de l’IHC CALAF GRUP Francesc Bargalló ja te clar el seu futur fora les pistes. Pocs dies després de l’anunci de la seva retirada a final d’aquesta lliga el Club patí Vilafranca ha anunciat a la seva pàgina web que en Barga serà el seu entrenador per la pròxima temporada. El jugador ha explicat a la mevaweb que ara prefereix no valorar aquesta decisió per que vol centrar-se “al 100 % en solucionar primer l’important, que és la permanència. Un cop la tinguem ja parlarem sobre aquesta pròxima temporada”.

Bargalló ha estat un dels homes que avui s’han retrobat amb la feina al pavelló de Les Comes, després del descans d’aquest dilluns. Els arlequinats han fet un entrenament sense massa càrrega mental, més de tocar, rodar i jugar… per agafar velocitat i sensacions. la plantilla ha fet 3×3 en espais reduïts, amb 3 porteries i amb el suport de Jordi Méndez, Oriol Prats i Manel Del Valle. Després han fet volum de 4×4. Aquest dimecres la plantilla te cita amb el PF, Pep Vàzquez, i ja acceleraran la seva preparació pel partit de dissabte contra el Girona.

A la xerrada tècnica amb que l’equip comença cada setmana Ferran López ha fet saber als seus homes que tothom ha de mantenir el nivell, que no es poden permetre cap relaxament. S’ha de seguir endollats. El tècnic ho te clar: “Zero relaxament. Només amb la dinàmica no t’assegures seguir jugant igual. Vull que aprofitin aquest moment per treballar encara més i competir encara millor”.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *