30 ANYS DE FIDELITAT A UNS COLORS

Avui l’equip ha tingut una visita especial. D’una seguidora amb majúscules. La Montserrat Munné, que  ha regalat als jugadors un moment màgic de fidelitat. La Montse ha volgut celebrar el seu sant amb l’equip. Fa ja 30 temporades que segueix l’Igualada HC, des dels anys de patiment de mitjans dels 80, passant pels meravellosos del Dream Team i arribant a l’actualitat. 30 anys de fidelitat a uns colors. 

La Montse ha seguit l’entrenament a primera línia. Després els jugadors s’han trobat una taula parada al vestidor amb entrepans i un pica-pica. Era la darrera sorpresa que els havia preparat. Els jugadors l’han acollit al vestidor i han perllongat aquest instant magnífic de comunió amb l’afició, representada avui per la Montserrat.

D’aquesta manera l’IHC CALAF GRUP ha tancat una setmana de preparació per un altre partit essencial. Contra el Girona hi ha en joc 3 punts que poden acostar l’equip al gran objectiu de la temporada. En aquesta última sessió de preparació els arlequinats primer han fet vídeo i després treball de sistema defensiu i de contraatacs. Bàsicament per acabar d’endreçar el joc en el disseny que s’ha preparat per l’enfrontament contra els gironins. Amb la fidelitat als colors compartida amb els aficionats que han viscut amb la Montse i el compromís dels 3 punts que l’equip manté per una altra jornada transcendental.

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *