EN PROGRESSiÓ

Segon entrenament de la setmana, en progressió de cara al partit de dissabte. Els jugadors s’han posat en mans del PF, Pep Vàzquez, amb treball bàsicament preventiu, i després a pista han exercitat treballs de contres i remats. I és que la revisió del partit d’anada contra el gironins revela que els arlequinats van diposar de molts contratacs. De fet en els últims partits també n’estan treien molts. La consigna és aprofitar-los al màxim. Ser molt efectius i treure’n el màxim resultat possible.

Després els de Ferran López també han fet treball tàctic defensiu. Tot plegat màxim treball amb molta atenció i sense relaxaments,  per aconseguir donar la millor versió contra un equip complicat com el Girona dels ex-igualadins (Llaverola, Pelicano, Carles i Povedano) .

Aquest dijous els igualadins tornaran a les Comes. Primer per revisar el joc propi i del rival en una sessió de vídeo (que repetiran el mateix dissabte) i després per acabar la progressió en pista. El partit entre l’IHC CALAF GRUP i el Girona es jugarà a Les Comes dissabte a partir de 2/4 de 7 amb arbitratge dels col.legiats Ángel Tavera Bellido i Alberto López Expósito.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *