CAP DE SETMANA DE FELICITACIONS

L’IHC CALAF GRUP torna a la oklliga aquesta setmana després de l’aturada per la Final Four de la Champions. Els arlequinats començaran a preparar el partit contra el Noia, que per cert ha canviat d’horari. El partit es jugarà dissabte a la una del migdia amb transmissió en directe per la Xarxa TV.

El cap de setmana ha estat precisament marcat pel triomf de diversos equips que mereixen la més alta felicitació. D’entrada el Reus Deportiu que ha aconseguit la seva vuitena copa d’Europa reforçant així el seu segon lloc com a equip més llorejat del continent, augmentat la diferència amb l’IHC que es manté de tota manera en el podi com a tercer millor equip d’Europa amb les 6 Champions del Dream Team.

La segona felicitació és per Maria Díez, Peke, que ha guanyat l’Ok Lliga femenina amb el seu equip, el Biescas Gijon. 

La tercera és per una altra jugadora igualadina, l’Anna Gil que ha obtingut la lliga, en aquest cas francesa, amb el Coutràs.

Finalment el FC Barcelona aleví, amb dos jugadors amb adn arlequinat com Jan Munné i Oriol Sebrià, s’ha proclamat aquest diumenge campió d’Espanya imposant-se per 1 a 0 al Manlleu a la final disputada a Alcobendas. És junt amb el Noia infantil l’únic equip que ha aconseguit la doble corona, ser alhora campió de Catalunya i Espanya. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *