EMPATATS A TOT

L’IHC CALAF GRUP ha arrencat la seva setmana de 4. Setmana intensa per afrontar l’esprint final de la temporada, amb especial atenció al rival d’aquest dissabte a la una del migdia, el Noia Freixenet. Un derbi intercomarcal davant d’un conjunt que el tècnic de l’IHC Ferran López coneix molt bé i que no ha dubtat de definir com un “rival complicadíssim”. El partit, per cert, ja te àrbitres. El dirigiran els col.legiats German Sandoval Santos i Álvaro de la Hera Jaudenes.

El Noia visitarà les Comes empatat a punts amb els igualadins (35) i ab les mateixes aspiracions europees. Els cavistes han fet menys gols que els arlequinats (79 per 81) però també n’han encaixat menys (79 per 84). De fet el Noia és l’únic equip de la competició amb balanç neutre (igual nombre de gols marcats que encaixats). Darrere ja hi trobem l’IHC amb un ajustat -3. Per tant dissabte es viurà un enfrontament entre dos equip empatats a tot i que lluitaran per desfer precisament la igualtat. 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *