IHC-NOIA. DUEL D’INTENSITATS

Últim. Curt. Intens. Dirigit i al gra. Així ha estat l’últim entrenament de la setmana que ha inclòs una sessió de vídeo per analitzar aspectes “importants” del partit contra el Noia de dissabte. Després els arlequinats han treballat a pista. Contra-atacs i situacions de 4X4 per acabar de fixar sistemes defensius i d’atac. Tècnics i jugadors han utilitzat el temps d’entrenament per concentrar-se en un aspecte que acabarà sent decisiu en l’enfrontament contra els cavistes: la intensitat. Ferran López, que coneix molt bé al conjunt de Sant Sadurní el qualifica d’un equip diferent a tots” i apunta que “s’ha d’igualar la seva intensitat. Si no estàs perdut. Si la iguales després pots tirar de dinàmica i de tot el treball que portem fet fins ara. Però sense intensitat no pots fer res”. 

Els igualadins volen assegurar els 3 punts a les Comes per gairebé certificar la classificació per la Cers de la temporada que ve. Jordi Méndez i Bernat Camps entren a la llista per aquest derbi intercomarcal que es jugarà dissabte a la una del migdia amb transmissió en directe per la Xarxa TV i que dirigiran els col.legiats German Sandoval Santos i Álvaro de la Hera Jaudenes.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *