PROGRESSA SUPER-ADECUADAMENT


Aquesta és la nota que Ferran López li posa al seu equip superat ja el tercer entrenament de la setmana. Una hora i quart de treball. Curt però molt intens. La realitat és que els jugadors estan exprimint les últimes energies que els queden. El repte de la Cers és tant important que tothom s’està buidant per intentar aconseguir-lo.

La penúltima sessió de la setmana ha estat molt directa, amb un bon escalfament per activar i després situacions defensives molt concretes de les que el cos tècnic creu que es poden produir dissabte.  Finalment els arlequinats han fet exercicis de 4X4 amb els equips treballant amb rols diferents d’atac i amb consignes tàctiques per dissabte. Segons Ferran López l’equip progressa super-adecuadament amb la intensitat justa per que el rival i el partit seran molt exigents. I per tant no hi ha excuses per no seguir treballant”.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *