F.LÓPEZ: DEPENEM DE NOSALTRES. TREBALLAREM FINS A LA CERS

P- Ferran, com valores l’empat de dissabte?

F- LÓPEZ- Després de tornar a veure el partit crec que vam fer un molt bon partit davant d’un rival complicat. Crec que en el comput global vam ser superiors, tant en nombre d’ocasions com en el control del partit. Només vam tenir 7 o 8 minuts de descontrol després d’encaixar el 2n gol. Fins aleshores i després d’aquests 8 minuts el partit el vam controlar totalment.

P- I és que l’equip va tornar a jugar un bon partit

F.LÓPEZ- Tot va anar sobre el que que haviem parlat. No deixar treure contres al Noia i anul.lar el seu joc interior i les dues coses les vam aconseguir absolutament. No ens van treure contres pràcticament en tot el partit i el seu joc interior va ser contrarestat amb bons marcatges individuals i molt bon joc defensiu de tots.

Vam generar un munt d’ocasions i vam estavellar 4 boles al pal i vam fallar un penal. El seu 1er gol se’l fa el Roger en propia porta, ja que era una passada interior que anava molt enllà de la porteria i el 2n sí que és una mala el.lecció defensiva nostra.

P- Per tant el joc mereixia més premi

F.LÓPEZ- Si. Estic satisfet com vam treballar però no ho estic del resultat final. Fer un partit tant complet a aquestes alçades de temporada amb la fatiga física i mental que hi ha té molt de mèrit. Cal felicitar a l’Equip i així ho vaig fer. No sempre es pot guanyar… el que està clar és que portem 7 jornades sense perdre i això vol dir que els jugadors estan treballant moltíssim. El treball i la il.lusió és la base de tot.

P- L’equip depen d’ell mateix per aconseguir la classificació europea.

F.LÓPEZ-  Fa 4 dies se’m feia parlar de la permanència i ara de la Cers… estava segur que l’Equip sumaria molts punts i estic segur que l’Equip treballarà fins el final i fins a classificar-se per la Cers. Seria un èxit absolut.
Dit això depenem de nosaltres i això ho defineix tot. No ens oblidarem de treballar fins aconseguir l’objectiu de la Cers. Aquest és el nou repte. Seguir treballant tot i la fatiga. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *