ELAGI DEITG. DUES TEMPORADES MÉS DE “PARET MESTRA”

L’Elagi  seguirà sent “l’assegurança Deitg” la pròxima temporada. El porter ha arribat a un acord amb l’Igualada HC i continuarà defensant la porteria arlequinada. Deitg, junt amb Sergi Pla, és actualment el jugador amb més temporades al club. Ja en porta cinc (la primera en qualitat de cedit pel Vic i les altres 4 com a jugador igualadí a tots els efectes) i ara ha signat un contracte per dues temporades més en el format d’1 + 1 i per tant podria completar 7 temporades a l’entitat. La implicació Deitg en el projecte és total fins al punt que aquesta temporada ha estat el capità de l’equip. 

La renovació d’Elagi Deitg és la tercera que confirma l’IHC CALAF GRUp després de les de Tety Vives i Roger Bars. La feina a la secretaria del club és intensa aquests dies i hi podrien haver més novetats ben aviat. 

Foto IHC

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *