MET MOLAS: EM SENTO MOLT ESTIMAT !!

P- Met. Has fet feliç molta gent amb la teva renovació.

MET MOLAS- Jo també estic molt content de seguir un any més aquí. I ja anirem per la cinquena.

P- Que t’ha fet decidir?.

MET MOLAS- El fet de sentir-me com a casa , l’estima que sents per la gent , el bon rotllo a l’equip , la relació amb el Manel i Rafa , transparència i la filosofia del Ferran , Carles i Pep i el tàndem que això fa que sigui diferent Martí , Puyi i Lodi i el suport dels meus pares i la Carlota que t’animen i et diuen el que tu siguis més feliç …doncs quan sumes tot això et fa molt difícil no seguir aquí .

P- Ja fa 4 anys que vas arribar i ara sembla que hagis jugat tota la vida a Les Comes.

MET MOLAS- Si . Tela com passen els anys … recordo que quan vaig venir , venia d’una situació difícil i incòmode esportivament … i d’allò ja fa 4 anys … Només puc donar les gràcies a la gent d’Igualada per fer-me sentir tant a gust i per fer-me gaudir d’aquest esport … I SI EM SENTO MOLT ESTIMAT !!

GRÀCIES!!!!!!

P- I encara ens queda un objectiu.

MET MOLAS- Si. Queden 2 partits . Crec que ho tenim molt aprop . Em fa molta il.lusió tornar Europa . Personalment em va costar molt refer-me al cap d’uns dies de l’eliminació amb el Viareggio i és una altra espina clavada.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *