MANLEU-IHC. DUEL D’OBJECTIUS I INTENSITATS

L’IHC CALAF GRUP juga el penúltim partit de la temporada aquest dissabte a Manlleu (6 de la tarda amb arbitratge de José Juan Melero López i David Godia Canaleta). Ho fa contra un rival molt perillós i amb moltes urgències per que s’ho juga tot a una sola carta. Tot el que no sigui una victòria (combinada amb altres resultats) els aboca al descens. El vestidor és conscient que, tot i que les forces estan molt justes, cal fer un últim esforç per lluitar per l’objectiu de la Cers, fita que si s’aconseguís faria que la temporada acabés sent més que notable tot i els patiments de la primera volta. 

Tècnics i jugadors han preparat durant tota la setmana un partit que volen tenir controlar per evitar sorpreses d’un Manlleu que “corre molt, que defensa molt intens, que busca molt bé les contres, i que et porta sempre al límit” com explica Ferran López. Els arlequinats no volen un partit “obert”  i si tornar a oferir la intensitat que van mostrar en l’enfrontament contra el Noia on van ser “totalment superiors” i on van merèixeralguna cosa més”. 

ELS BENJAMINS COMENCEN REMUNTANT. 

L’equip benjamí de l’IHC ha guanyat el seu partit de debut a la fase final del campionat de Catalunya de la categoria que es disputa a Mollerussa. Els arlequinats han guanyat per 3 a 2 tot i que perdien per 0 a 2 (els 3 gols han estat obra de Cervera). Aquest dissabte els igualadins juguen el segon partit del campionat. serà a les 10 del matí contra el Reus A.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *