MANLLEU 2 – IHC CALAF GRUP 5. A EUROPA PER LA PORTA GRAN

L’Igualada ha certificat la classificació per la Copa de la Cers de la próxima temporada amb una victòria clara (però treballada) a Manlleu. Els arlequinats confirmen de pas una segona volta magnífica, amb una ratxa d’imbatibilitat de 8 jornades (6 victòries i 2 empats) i un total de 26 punts sumats. Els de Ferran López es van fer seu aquell lema de la lliga dels 45 i l’han portat al límit fins a les últimes conseqüències.

MÉNDEZ REVOLUCIONA EL PARTIT

L’IHC ha començat marcant (un gol de Bars al minut 8 després d’una assistència per darrera de la porteria de Manu Garcia). Però el gol ha semblat perjudicar més als igualadins que als osonencs que s’ho jugaven tot en aquest partit. Mangas ha empatat 6 minuts més tard. Amb l’1 a 1 el Manlleu ha viscut els seus millors minuts (amb una FD per blava a Tety Vives i la superioritat posterior com a millors oportunitats. Al final, a falta de 2 minuts pel descans Prato ha transformat un penal que li havia fet Garcia. 

A la segona part Ferran López ha decidit jugar la carta Méndez. I li ha sortit rodona. El jugador del planter ha revolucionat el partit. Només 25 segons després d’entrar ha caçat una assistència del Tety apareixent com sempre al segon pal. Gol marca de la casa que a suposat el 2 a 2. Però ha estat molt més que això. Ha estat el gol que ha obligat al Manlleu a avançar línies (només els valia la victòria) i això ha propiciat que l’IHC rematés el resultat. Podria haver-ho fet el mateix Méndez amb un remat al pal però ho han acabat fent en Tety (amb un remat des de mitja pista), Pla amb una FD  i el mateix Tety amb una rematada interior. Res ha entorpit la victòria “europea”. Ni la FD per 10 faltes d’equip (amb el 2 a 4 en el marcador). Elagi s’ha encarregat de desfer (i dues vegades) qualsevol possibilitat d’ensurt. Amb el 2 a 5 l’IHC  ha tret passaport europeu de manera ja definitiva. I el Manlleu ha certificat el descens.

Manlleu 2 (2/0) Garcia, Mangas (1), Anguita, Prato (1), Grau, equip inicial. Martin i Ballart.

IHC CALAF GRUP 5 (1/4) Elagi, Bars (1), Molas, Manu i Pla (1), equip inicial. Tety (2), Bargalló, Dani, Méndez (1). B. Camps

GOLS: 0-1 Bars (m 8.11), 1-1 Mangas (m 22.41). SEGONA PART. 2-2 Méndez (m 6.45), 2-3 Tety (m 10.16), 2-4 Pla FD (m 20), 2-5 Tety (m 23.40)

Foto D.Figueras

ELS BENJAMINS PEL 5É LLOC

L’equip benjamí de l’IHC jugarà aquest diumenge pel 5é al 8é  lloc, després de la derrota 7 a 1 contra el Reus que ha passat a semifinals gràcies a un empat contra el Girona. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *