SERGI PLA. TÈCNICA, VELOCITAT I GOL FINS AL 2019

Sergi Pla Palau continuarà sent jugador de l’ Igualada CALAF GRUP fins al.30 de juny del 2019. El davanter osonenc porta ja 5 temporades al primer equip, les mateixes que el porter i capità Elagi Deitg i ara ho allargarà com a mínim dues temporades més. El jugador ha explicat en més d’una ocasió que a Les Comes s’hi sent com a casa. 

Sergi Pla porta 92 gols a l’Ok lliga amb la.samarreta igualadina. Aquest any n’ha fet 20 (és el segon màxim golejador de l’equip darrera d’Emanuel Garcia) i ha tornat a ser un dels motors de l’equip en els moments complicats de la temporada i també un dels “responsables” de la magnífica segona volta que han fet els de Ferran López..

Amb la renovació de Sergi Pla ja són 5 els jugadors  (Tety Vives, Roger Bars, Elagi Deitg, Jaume Molas i el mateix Sergi Pla ) que ja han confirmat la seva continuïtat per la propera temporada en la qual l’equip arlequinat tornarà a jugar la Copa de la CERS.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *