S.PLA: ORGULLÓS DE FORMAR PART D’AQUEST GRAN CLUB!!

P- Sergi, seguirem gaudint del teu joc dues temporades més. Com valores la teva continuïtat?

S.PLA- Estic molt content de renovar i de poder seguir aquest projecte que ja fa 5 temporades que va començar. És molt fàcil quan tens la confiança de l’equip tècnic, de l’equip directiu, dels companys i et sents estimat per l’afició. Orgullós de seguir formant part d’aquest gran club!

P- De moment seran 7 temporades (i n’esperem més) Qui t’ho havia de dir quan vas arribar de Vic amb el famós “cotxe fantàstic”. 

S.PLA- El cotxe fantàstic seguirà fent el trajecte unes quantes vegades més i… aguantant en Met! He he he! La veritat és que poc t’ho imagines que estaria tants anys aquí, però és senyal de que hi estic molt a gust!

P- I això després d’una temporada complicada que heu sabut tirar endavant fins a fer-la molt bona.

S.PLA- Tothom hagués firmat a principi de temporada acabar on és ara mateix l’equip. L’esforç, el treball i la constància ha donat els seus fruits i l’equip ha aconseguit una altra vegada entrar a la CERS. La lliga cada vegada és més igualada i no és fàcil però hem fet una gran segona volta que ha compensat els pocs punts aconseguits a la primera.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *